Αρχικά αίθριος ο καιρός με πιθανότητα βροχής το μεσημέρι

Αρχικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, βαθμιαία όμως, από τα βόρεια, θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και κυρίως στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά γρήγορα θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται μετά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και μετά το μεσημέρι βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς κελσίου.