Βούλτεψη: Το πολιτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ λέγεται «Υπονομεύοντας την Ελλάδα»

Για υπονόμευση της Ελλάδας κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Βούλτεψη αναφέροντας σε σχόλιό της ότι «την ώρα που η κυβέρνηση δίνει τη μάχη για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι βλέπει χολιγουντιανή ταινία και… απονέμει Όσκαρ».

«Δυστυχώς το πολιτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ λέγεται «Υπονομεύοντας την Ελλάδα», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέροντας δηκτικά ότι «και, ακόμη χειρότερο, περιμένουν από πάνω να τους βραβεύσει ο ελληνικός λαός».

Αφορμή για το σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου ήταν η σφοδρή επίθεση τους εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό. Ο Πάνος Σκουρλέτης σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 σχολίασε ότι ο κ. Σαμαράς πρέπει να προταθεί για όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου. «Εγώ δεν ξέρω, αν έχουμε καλούς πολιτικούς, το σίγουρο είναι ότι έχουμε καλούς ηθοποιούς. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να προταθεί για βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου. Πρέπει να πάει για όσκαρ», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχει στήσει τέτοιες παραστάσεις με την τρόικα κατ’ επανάληψη», πρόσθεσε, «τελικά γιατί;», δίνοντας την εξής εξήγηση: «Για να εξαφανιστούν κάθε φορά οι κόκκινες γραμμές και να συμφωνήσουν στη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής. Περί αυτού πρόκειται είτε το πουν μνημόνιο είτε δεν το πουν μνημόνιο».

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, «δεν υπάρχει ούτε τρίχα αμφισβήτησης από την πολιτική του μνημονίου εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης». «Αυτή είναι η αλήθεια όπως τη βλέπουμε μπροστά μας όπως την αντιλαμβάνεται ο ελληνικός λαός τέρμα τα ψέματα», κατέληξε.