Για «ρεσιτάλ κινδυνολογίας» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ

Για «ρεσιτάλ κινδυνολογίας» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, με αφορμή την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ, η οποία «συνιστά ομολογία της επερχόμενης ήττας του για τους 180 της προεδρικής εκλογής και για την προκήρυξη εκλογών».

«Σε ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας, από αυτά που μας έχει συνηθίσει, ο πρωθυπουργός ελπίζει ότι θα συσπειρώσει έστω τους δικούς του βουλευτές για την ψήφιση Προέδρου» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επικρίνει τον πρωθυπουργό γιατί «δεν διστάζει να παρακαλά τις αγορές για να επιτεθούν στη χώρα» και προσθέτει: «Είναι πολύ γελασμένος, όμως, αν θεωρεί ότι με το ξαναζεσταμένο φαγητό της εξόδου από την ευρωζώνη, θα τρομοκρατήσει την κοινωνία, που ασφυκτιά από την αντικοινωνική πολιτική του μνημονίου».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει το μοναδικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, τη μόνη ρεαλιστική πρόταση διαπραγμάτευσης, για την επανεκκίνηση της οικονομίας και για να σταθεί ξανά η κοινωνία στα πόδια της. Ο κ. Σαμαράς και το κόμμα του, αντιπροσωπεύουν το χάος και τον φόβο, ο ΣΥΡΙΖΑ την ελπίδα και τη σταθερότητα» καταλήγει η ανακοίνωση.