Γιώργος Στύλιος: Συγνώμη, ήταν λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη

Την ευθύνη για τον σάλο που προκλήθηκε από την δήλωσή του «περί Κασιδιάρη» απευθυνόμενος στη Λιάνα Κανέλλη χθες στη βουλή ανέλαβε ο Γιώργος Στύλιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm».

«Λέω συγγνώμη. Ήταν λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη, συνεχίζω να εργάζομαι και να δουλεύω για τους Αρτινούς πολίτες και το μέλλον της πατρίδας μας. Και αν μιλήσω με την κυρία Κανέλλη, θα της ζητήσω να διαμορφώσουμε πιο ήπιο, πιο συναινετικό και πιο μετριοπαθή πολιτικό διάλογο. Όχι μόνο στις λέξεις, αλλά ακόμη και στην ένταση», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας:

Ο κ, Στύλος προσθεσε πως «δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, κάποιοι να είναι οι κεντρικοί, τα δυνατά πρόσωπα, της δημοσιότητας και της τηλεόρασης και άλλοι με το παραμικρό, με μία λέξη (να αποπέμπονται). Πολλοί που με έχουν πάρει τηλέφωνο και έχουμε συζητήσει, λένε ότι έχουν ειπωθεί πολύ πιο βαριές εκφράσεις. Έχουν ακουστεί λεκτικοί διάλογοι έντονοι. Έχει ακουστεί στη Βουλή να πάμε στα γουναράδικα και δεν έχει καταδικαστεί από τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει ο συγκεκριμένος βουλευτής».