«Η ανευθυνότητα θα τιμωρηθεί τώρα» τόνισε ο Αντ. Σαμαράς στο υπουργικό συμβούλιο

«Ο λαός πρέπει να αποφασίσει απερίσπαστα για το μέλλον του στην πιο αποφασιστική αναμέτρηση της τελευταίας δεκαετίας» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο.

Απευθυνόμενος στους υπουργούς του υπογράμμισε: «Περιμένω από όλους να κάνετε τη δουλειά σας με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα. Η χώρα έχει κυβέρνηση και η κυβέρνηση έχει την πλήρη ευθύνη. Καμία χαλάρωση δεν επιτρέπεται. Όλοι περιμένουν από εμάς να μείνουμε όρθιοι και να κάνουμε τη δουλειά μας απερίσπαστοι».

Αναφερόμενος στην κρισιμότητα της συγκυρίας ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Όπως είπε, «το σωστό θα δικαιωθεί τώρα, το λάθος θα πληρωθεί τώρα, η ανευθυνότητα θα τιμωρηθεί τώρα, όχι μετά από χρόνια, μετά από ημέρες ή εβδομάδες».

«Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά να διασωθεί για πάντα είτε να μπει ξανά σε πρωτόγνωρη περιπέτεια. Αν ο λαός επιλέξει σωστά, τότε ο λαϊκισμός ηττάται για πάντα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, «ο κόσμος το ξέρει και γι αυτό δεν ήθελε εκλογές, γι αυτό και παρά τα παράπονά του εμπιστεύεται την κυβέρνηση αυτή περισσότερο από την αντιπολίτευση, και γι αυτό είναι εύκολο από τη μεγαλύτερη περιπέτεια των πρόωρων εκλογών που έσυραν τον τόπο, να προκύψει η μεγαλύτερη ήττα τους, η μεγαλύτερη ήττα του λαϊκισμού στην Ελλάδα.

«Αυτή θα είναι η πραγματική λύτρωση της χώρας από εδώ και μπρος» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.