Η Washington Post αρνείται να δημοσιεύσει στοιχεία για τη σκανδαλώδη σχέση

 

Μια κρυφή σχέση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και μάλιστα με την διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, υποτίθεται πως θα αποκάλυπτε την Τρίτη η καθ’ όλα έγκυρη αμερικανική εφημερίδα «Washington Post», στηριζόμενη σε στοιχεία του Γάλλου παπαράτσι Πασκάλ Ροστέν. Αυτό είχε υποστηρίξει τη Δευτέρα ο Γάλλος φωτογράφος, σε συνέντευξή του στο γαλλικό δίκτυο «Europe 1».

Οι Αμερικανοί προετοιμάζονταν για το δικό τους… «Gayetgate», κατά τα πρότυπα του γαλλικού δεσμού του Φρανσουά Ολάντ – ο οποίος μάλιστα βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ – με την ηθοποιό Ζουλύ Γκαγιέ.

«Ξέρετε, σε λίγο στις ΗΠΑ, θα συμβεί κάτι φοβερό», δήλωσε ο Πασκάλ Ροστέν και πρόθεσε: «Αύριο θα μιλάει γι΄αυτό όλος ο κόσμος».

Η «Washington Post», σύμφωνα πάντα με τον Γάλλο φωτογράφο, θα προέβαινε σε αυτή την αποκάλυψη την πιο κατάλληλη στιγμή. Την ώρα, δηλαδή, που ο Αμερικανός πρόεδρος θα έχει απέναντί του τον ερωτικά άτακτο Φρανσουά Ολάντ θα βγαίνουν στη φόρα τα σαλιαρίσματα του Ομπάμα με την οικογενειακή  φίλη των Ομπάμα, Μπιγιονσέ. Οι Αμερικανοί, εξάλλου, είναι ήδη ενήμεροι για τα σύννεφα που έχουν πυκνώσει στη σχέση του προεδρικού ζεύγους.

Το βράδυ της Δευτέρας πάντως, μέσω του ιστότοπου Poynter.org που ανήκει στη σχολή δημοσιογραφίας Poynter Institute, στις ΗΠΑ, η εφημερίδα Washington Post διέψευσε τους ισχυρισμούς του φωτογράφου για τον υποτιθέμενο δεσμό του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με την αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ. Μέσω ενός email του εκπροσώπου της Κρις Κοράτι προς το site, δήλωσε «αυτό είναι απολύτως αναληθές», παγώνοντας προς το παρόν τις… πολυαναμενόμενες αποκαλύψεις.

Μένει να δούμε αν οι αποκαλύψεις του Γάλλου παπαράτσι πρόκειται να φιλοξενηθούν σε άλλο μέσο ενημέρωσης, στις ΗΠΑ ή αλλού…