Θεοδωράκης: Είχαμε πει στον Πρωθυπουργό από τον Φλεβάρη να υπάρξει μια συνετή διαπραγματευτική ομάδα

ην εκτίμηση ότι οι αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα θα έπρεπε να είχαν γίνει πολύ νωρίτερα εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από την Ισπανία όπου βρίσκεται.

«Έχουμε χάσει πάρα πολύ χρόνο» ανέφερε ο κ. Θεοδώρακης και σημείωσε ότι «είχαμε πει στον Πρωθυπουργό από τον Φλεβάρη κιόλας – να υπάρξει μια συνετή διαπραγματευτική ομάδα η οποία θα έφερνε ένα άμεσο αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό. Έχουμε βγει εκτός ορίων και κυρίως η οικονομία και η κοινωνία είναι εκτός ορίων».

Σχολίασε δε ότι είναι καλές οι αλλαγές αλλά καλύτερα από όλα είναι «να παρθούν επιτέλους κάποιες αποφάσεις από τον Πρωθυπουργό. Να μη νοιάζεται να ισορροπεί ανάμεσα στη Βαβέλ την κυβερνητική αλλά να δώσει αυτός άμεσα τις λύσεις».

Ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκε με τον σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργό της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο ξεκινώντας από τη Μαδρίτη τον κύκλο της διήμερης επίσκεψής του στην Ισπανία.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε ανησυχητικό ότι η χώρα μου έχει καταφέρει να χάσει τους συμμάχους της. «Γιατί είναι άλλο να μάχεσαι απέναντι στον Σόιμπλε ή στους Φινλανδούς και άλλο να είναι απέναντί σου και οι 18 χώρες» ανέφερε.

Για το ενδεχόμενο εκλογών υπογράμμιεσ ότι «και οι κάλπες δεν φέρνουν χρήματα στους πολίτες όπως και τα δημοψηφίσματα δεν λύνουν τα προβλήματα ανεργίας που αντιμετωπίζει η Ελλάδα».