Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση ζει σε έναν πανικό

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας την ότι βάζει λάθος προτεραιότητες για τη χώρα.

«Αυτή η κυβέρνηση που δεν δέχεται τίποτα από όσα έκαναν οι προηγούμενοι, σεβάστηκε μόνο την πολεμική προμήθεια» είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και επικαλούμενος τις δηλώσεις Νικολούδη, πρόσθεσε ότι «τα όπλα πηγαίνουν μαζί με μίζες».

«Με το καλημέρα, χωρίς διαγωνισμό, εν μια νυκτί και χωρίς να ενημερωθεί κανείς έδωσε 500 εκατ. δολάρια σε παλαιά όπλα» δήλωσε σχετικά με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ να διαθέσει 500 εκατ. δολάρια για την αναβάθμιση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας.

«Η κυβέρνηση ζει σε έναν πανικό και αντί να ασχοληθεί με τις πραγματικές προτεραιότητες δίνει 500 εκατ. σε πολεμικές δαπάνες» συνέχισε.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι τον ερχόμενο Μάιο η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε επιβολή νέων φόρων σε όλους, αφού όπως τόνισε, «λεφτά δεν υπάρχουν».

Απαντώντας σε ερώτηση για την απόρριψη της πρότασης που του είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει ένα ή δύο υπουργεία, ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε: «Θα άλλαζε τίποτα αν είχα πάρει ένα υπουργείο σε μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τι να κάνει με την οικονομία, με τους μετανάστες, με τους αντιεξουσιαστές;».

Σχετικά με το θέμα των καταλήψεων, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι «ο Πανούσης δηλώνει ότι κάποιος τον εμποδίζει να λύσει το θέμα με τις καταλήψεις. Προφανώς τον εμποδίζει ο κύριος Βούτσης».

Επέκρινε, επιπλέον την κυβέρνηση ότι «έχει μια γραμμή: μην κάνετε τίποτα. Για τους μετανάστες μην κάνετε τίποτα, για την οικονομική κρίση αφήστε τους έξω να κουραστούν».