Θεοδωράκης: Το ‘’ναι’’ θα κερδίσει γιατί έχει μπει πλέον στη μάχη η νέα γενιά

«Θα κερδίσουμε τη μάχη του δημοψηφίσματος. Το ‘’ναι’’ θα κερδίσει γιατί έχει μπει πλέον στη μάχη η νέα γενιά, η οποία δεν θέλει να ζήσει σε μια βαλκανική χώρα» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε παράλληλα στην απόφαση να διεξαχθεί δημοψήφισμα λέγοντας: «Ο Πρωθυπουργός ήρθε με μια πρόταση από τις Βρυξέλλες και αντί να συζητήσει και να δώσει μια τίμια απάντηση, προτίμησε να βάλει το πιστόλι στον κρόταφο του ελληνικού λαού, και να πάει σε δημοψήφισμα, για να μην διαλυθεί το κόμμα του».

Τέλος εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη στάση του κ. Τσίπρα απέναντι στον ίδιο. «Λυπάμαι προσωπικά για τον Αλ. Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Λυπάμαι γιατί όταν συναντήθηκα μαζί του και του είπα ‘’πάνω απ’ όλα είναι η χώρα κι εμείς θα σε στηρίξουμε. Να υπολογίζεις σε 17 επιπλέον ψήφους, γιατί δεν έχουμε άλλο δρόμο’’ απάντησε ‘’ωραία!’’. Βγήκα και είπα στην κοινωνία πως τον στηρίζω. Άρχισαν εναντίον μου οι επιθέσεις και προχθές εμφανίστηκε και είπε πως ‘’κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως θα με στηρίξουν χωρίς να δουν την πρότασή μου’’. Αυτή όμως ήταν μια πατριωτική πράξη για να βοηθήσουμε τη χώρα, δίχως ανταλλάγματα».