Ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ζήτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ζήτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του, αφού άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από συγκρότημα της ΚΝΕ.

«Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε όλοι, γινόμαστε μάρτυρες κυριολεκτικά συναλλαγών, παζαριών, μετεγγραφών -μέσω των καναλιών και των ΜΜΕ- των διαφόρων κομμάτων της αστικής τάξης, του κατεστημένου, που θέλουν πάλι να καθίσουν στο σβέρκο του λαού, υπηρετώντας ίδιες πολιτικές της ΕΕ, του κεφαλαίου, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, που έχει φέρει το λαό μας, τη χώρα μας, στην οικονομική κρίση, που χαμηλώνει όλο και περισσότερο το βιοτικό επίπεδο, οδηγεί στη φτώχεια, στην ανεργία, στην ανέχεια, χιλιάδες, εκατομμύρια οικογένειες συμπατριωτών μας», τόνισε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Όπως είπε, «το ΚΚΕ μακριά από όλα αυτά τα αλισβερίσια οργανώνεται αυτές τις μέρες, οργανώνει την πάλη του, συζητά με το λαό, έτσι ώστε ο λαός μας βασισμένος στην πείρα του να αποκτήσει αυτές τις δυνάμεις, να δώσει την οργανωμένη απάντηση, να πει όχι στο φόβο, όχι στη μοιρολατρία, όχι στις αυταπάτες».