Ι. Βρούτσης: Παραπληροφορούν όσοι κάνουν λόγο για «σχέδιο ξαφνικού θανάτου» του ΟΑΕΔ

«Ανυπόστατο» και «προϊόν δημοσιογραφικής αφέλειας ή σκόπιμου αποπροσανατολισμού» χαρακτηρίζει ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης σημερινό δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας, σύμφωνα το οποίο υπάρχει «σχέδιο ξαφνικού θανάτου» του ΟΑΕΔ.

Σε δήλωσή του ο υπουργός κάνει λόγο για ένα «κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης» που «υπονομεύει την εθνική προσπάθεια στον κρίσιμο τομέα της αντιμετώπισης της ανεργίας».
Ο κ. Βρούτσης σημειώνει ακόμη ότι το τελευταίο διάστημα ο ΟΑΕΔ ενισχύεται σημαντικά, «αφενός μέσα από τη διαχείριση αυξημένων κοινοτικών πόρων για τη δημιουργία προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και αφετέρου μέσα από την ισχυροποίηση και βελτίωση των δομών του στους κρίσιμους τομείς της επαγγελματική κατάρτισης και μαθητείας».
Και η δήλωση του υπουργού Εργασίας καταλήγει: «Τώρα που τα πράγματα βελτιώνονται σε όλους τους τομείς για την πατρίδα μας, εκτός από περίεργο είναι και ύποπτο που κάποιοι προσπαθούν με ανύπαρκτα επικοινωνιακά εφευρήματα να δηλητηριάζουν την Κοινή Γνώμη».