ΜΙΝΕΤΤΑ: Θετικό πρόσημο για το εννεάμηνο

Στα 4,87 εκ. ευρώ ανήλθαν τα κέρδη της Ευρωπαϊκής Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα για το εννεάμηνο του 2014, συνεχίζοντας έτσι μια σταθερή θετική πορεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, παρά την εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία την οποία βιώνει η Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε 16.000 περίπου ασφαλισμένους/πελάτες καταβλήθηκαν μέσα στο εννεάμηνο αποζημιώσεις οι οποίες ανήλθαν στα 30,1 εκ. ευρώ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως η αμεσότητα και η ταχύτατη αποζημίωση των ζημιών που αποτελούν αξίες διαχρονικές για τη ΜΙΝΕΤΤΑ, είναι αποτέλεσμα της ρευστότητας που έχει καθώς και της κεφαλαιακής της επάρκειας.

Σε ανακοίνωση της η εταιρεία σημειώνει πως επιβεβαιώνεται η σταθερότητα και η αξιοπιστία της, μέσα στο δυσμενές και ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον που λειτουργεί. «Η ΜΙΝΕΤΤΑ δηλώνει παρούσα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και εγγυάται φερεγγυότητα και συνέπεια στους συνεργάτες και πελάτες της, ειδικότερα δε σε περιόδους κρίσης, όπως η σημερινή, όπου η συμβολή της ιδιωτικής ασφάλισης είναι καθοριστική» τονίζεται χαρακτηριστικά.