Μαξίμου: Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να ζει στη χώρα του “Ποτέ – Ποτέ”

Στην αντεπίθεση πέρασε το Μέγαρο Μαξίμου κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το προωθούμενο νομοσχέδιο για την Παιδεία.

«Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να ζει στη χώρα του “Ποτέ – Ποτέ”, αντιλαμβανόμενος ως πραγματικότητα τις φαντασιώσεις του. Κανένα Πανεπιστήμιο δεν κάηκε. Μάλλον ο κ. Σαμαράς πάλι έβλεπε πλάνα-κονσέρβα από τις μέρες της κυβέρνησής του. Όσο για τα προσφυγικά ρεύματα, δεν αξίζει να εξηγήσει κανείς στον κ. Σαμαρά τίποτα. Είναι επιεικώς ανεπίδεκτος»
ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

Σημείωσαν ακόμη ότι «αυτό που δεν θυμάται όμως, σε αντίθεση με τους πολίτες, είναι ότι η χώρα επί των ημερών του γέμισε ανέργους, λουκέτα, χρέη, φτώχεια και δυστυχία».

Συνεχίζοντας στον ίδιο έντονο τόνο, οι ίδιες πηγές κατέληξαν: «Η κριτική του, μάλιστα, ότι η σημερινή κυβέρνηση θα επιστρέψει τη χώρα “στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες”, μάλλον απευθύνεται στους Βενιζέλους, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου και τον εαυτό του, που κυβερνούσαν επί χρόνια αυτή τη χώρα. Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα “μυστικά του βάλτου”!…».