Μεϊμαράκης: Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο

«Πιστεύω βαθιά ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή. Πρέπει όμως να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο» είπε ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στα στελέχη της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα όπου ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ. για τα 40 χρόνια του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα δημοσκοπικά ευρήματα και ιδιαίτερα εκείνα που προσδιορίζουν ότι οι πολίτες επιθυμούν την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή.

«Πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμα και οι βουλευτές που είναι ταλαντευόμενοι υπολογίζουν πολύ τις δημοσκοπήσεις οι οποίες αποτυπώνουν με μεγάλα ποσοστά την θέληση του λαού να προκύψει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζήτησε από τα στελέχη ενεργή συμμετοχή όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα τους ζήτησε να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους με την εκλογική βάση καθώς έχει διαπιστώσει ότι υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου.

«Αυτή η δεξαμενή είναι πολύ κοντά σε εμάς» είπε και κάλεσε τα τοπικά στελέχη να αρχίσουν επαφές και εξορμήσεις σε όλα τα χωριά.