Τιμητική διάκριση για την KLEEMANN

Με το Αριστείο Μεγάλης Επιχείρησης τιμήθηκε η εταιρεία KLEEMANN στα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, για την επιβράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον επιχειρηματικό κλάδο και ανέπτυξαν έντονη δραστηριότητα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατά το 2013.

Η βράβευση της KLEEMANN ψηφίστηκε από την επιτροπή με βάση τα ακόλουθα κριτήρια αξιολόγησης: αποδεδειγμένη συμβολή της εταιρείας στην απασχόληση, ύπαρξη στοιχείων καινοτομίας στα προϊόντα της, φιλικές προς το περιβάλλον μέθοδοι παραγωγής, συμβολή στην ανάδειξη της περιοχής όπου δραστηριοποιείται, ανάπτυξη εξωστρέφειας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

«Παραλαμβάνουμε το Αριστείο με ιδιαίτερη τιμή, αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες, στους μετόχους και στο προσωπικό μας. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες, ώστε η εταιρεία μας να κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου παγκοσμίως παράγοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τεχνολογικά προηγμένα και σχεδιασμένα με σύγχρονο και εξελιγμένο design», ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας KLEEMANN κ. Νικόλαος Κουκούντζος.

Τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος», αποτελούν ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία, παρά την οικονομική ύφεση.