Ντιτρόιτ: Τρεις νεκροί, 6 τραυματίες σε ανταλλαγή πυροβολισμών

Τρεις νεκροί και άλλοι έξι τραυματίες στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Ένοπλοι άνοιξαν πυρ και κατόπιν εγκατέλειψαν το σημείο με δυο διαφορετικά αυτοκίνητα προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η αστυνομία αναζητά δυο υπόπτους.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας στην πόλη του Ντιτρόιτ οι ύποπτοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς με δύο από τα θύματα μέσα σε κομμωτήριο στο εμπορικό κέντρο της πόλης. “Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για περίπτωση οικονομικών διαφορών, δεν έχουμε ιδέα”, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τζέιμς Κρέγκ.

Η πόλη του Ντιτρόιτ και πρώην ναυαρχίδα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία κήρυξε πτώχευση τον περασμένο Ιούλιο, έχει τα τελευταία 40 χρόνια αλματώδη αύξηση στα ποσοστά εγκληματικότητας. Η πόλη λόγω των συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων έχει χάσει μέσα σε 60 χρόνια το ήμισυ του πληθυσμού της. Μόλις πριν από λίγες ώρες το Ντιτρόιτ εξέλεξε τον Μάικ Ντούγκαν ως νέο δήμαρχο με τους πολίτες να ελπίζουν ότι η νέα δημοτική αρχή θα συμβάλει στην επίλυση των πολλών προβλημάτων τους.

 

Πηγή: news.gr