Ουρές, ταλαιπωρία και μικροεντάσεις στα ATM

Ουρές και ταλαιπωρία παρατηρείται στα ATM, με τον κόσμο να προσπαθεί να σηκώσει χρήματα, μετά τις δραματικές εξελίξεις και την ανακοίνωση διεξαγωγής δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό.

Εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, αρκετά είχαν αδειάσει ήδη από το απόγευμα, όταν συνταξιούχοι είχαν μεταβεί για να εισπράξουν τις συντάξεις τους.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν έλειψαν και οι μικροεντάσειςε, ευτυχώς περιορισμένες. Δύο πολίτες που περίμεναν σε ουρά ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας των νοτίων προαστίων, πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια και χρειάστηκε να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι προκειμένου το επεισόδιο να θεωρηθεί λήξαν.

Εικόνες από το ATM της Ελλάδας μεταδίδει αυτή την ώρα το CNN και άλλα ξένα δίκτυα.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα πρατήρια καυσίμων όπως αναφέρουν εκπρόσωποι των βενζινοπωλών. Τόσο οι βενζινοπώλες όσο και οι εταιρίες εμπορίας διαβεβαιώνουν, πάντως, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα και ότι όλες οι παραγγελίες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα θα εκτελεστούν κανονικά.

Ανέφεραν ότι «αν ένα πρατήριο ξεμείνει αυτό θα οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση. Ωστόσο, πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς δεν υπάρχει».