Ο Βορίδης τάχτηκε κατά της βίας της αριστεράς

 

Στη διάρκεια ομιλίας του στη Λάρισα ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης τάχτηκε κατά της βίας της Αριστεράς και υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ευθύνεται για όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα.

«Η πολιτική βία έχει ταυτότητα, χρώμα και πολιτικούς που την εκπροσωπούν. Έχει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς που τη νομιμοποιούν. Είναι η βία της αριστεράς και της ακροαριστεράς, στην οποία επιτέλους σήμερα απαντάμε» είπε ο κ. Βορίδης και συνέχισε:

«Η δική μας παράταξη μετράει νεκρούς. Η δική μας νεολαία δέχεται τις επιθέσεις και τη βία στα αμφιθέατρα. Ο λεγόμενος αναρχικός-αντιεξουσιαστικός χώρος δεν είναι τίποτα παραπάνω από την προμετωπίδα εκφοβισμού όσων διαφωνούν με τις απόψεις της Αριστεράς. Είναι αυτοί που δολοφόνησαν αθώους πολίτες στη Μαρφίν.

Σήμερα, ξεδοντιάζουμε την πολιτική βία της αριστεράς. Τώρα ανακαταλάβαμε τα κτίρια τους και περιορίζουμε τα φαινόμενα της βίας με αστυνομική επάρκεια. Αφαιρούμε το βασικό τους εργαλείο για να εμπεδωθεί η ελευθερία στη χώρα. Επιβάλουμε την ορθή λειτουργία της δημοκρατίας. Ο Νίκος Δένδιας μέσα σε δυο μήνες μηδένισε την εισροή μεταναστών. Ανακούφισε τις γειτονιές μας. Και για πρώτη φορά βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα στην πάταξη της εγκληματικότητας».

«Όποιος μιλήσει με επιστήμονες θα του πουν πως οι αυτοκτονίες προκαλούνται όταν το γενικότερο περιβάλλον στο οποίο ζούμε έχει τα χαρακτηριστικά της κατάθλιψης. Αυτό το κλίμα διαμορφώνεται από τα ΜΜΕ και όχι από την οικονομική κατάσταση της χώρας» τόνισε ο κ. Βορίδης.

«Η μήτρα του κακού για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην χώρα βρίσκεται στην περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τότε ήταν που οι πρασινοφρουροί έκαναν την εμφάνισή τους στο κράτος. Τότε ήταν που η χώρα δανείστηκε ασύστολα. Τότε ήταν που κομματικοποιήθηκε το κράτος. Και αυτό γιατί υπήρχε πολιτικό σχέδιο ηγεμόνευσης και καθυπόταξης της χώρας. Αυτός ο τεράστιος κομματικός στρατός και η αντιπαραγωγική οικονομία δημιούργησαν τον λογαριασμό που τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης απάντησε στον Μάκη Βορίδη με ένα τουίτ λέγοντας:

«Βορίδης: Ξεδοντιάζουμε την πολιτική βία της Αριστεράς. Ο διορισμένος από τον «χειρουργό» χουντοΠαπαδόπουλο στην ΕΠΕΝ, τώρα και οδοντίατρος».