ΠΑΣΟΚ: Αυτά που συνέβησαν όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπ. Οικονομικών παρέλαβε το CD, δεν έχουν καμία σχέση με τους διαδόχους του στο υπουργείο

Την πεποίθηση ότι τα θέματα που αφορούν τη λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ» και τη διεξαγόμενη δίκη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξαντλήθηκαν στην διαδικασία ενώπιον της σχετικής κοινοβουλευτικής επιτροπής εκφράζει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Αναφέρει επίσης ότι «αυτά που συνέβησαν όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Οικονομικών παρέλαβε από τη Γαλλία το σχετικό CD, δεν έχουν καμία σχέση με τους διαδόχους του στο υπουργείο Οικονομικών».

Επιπλέον, σημειώνει ότι «οι ημερομηνίες είναι πολύ σαφείς» και επισημαίνει ότι «ο Σεπτέμβριος του 2010 απέχει δύο ολόκληρα χρόνια από τον Οκτώβριο του 2012!».

«Τα ψέματα και οι συκοφαντίες ορισμένων κατέρρευσαν – όπως πρέπει να θυμούνται όλοι – μέσα από την τεχνική εξέταση που διενήργησαν οι πραγματογνώμονες των εξειδικευμένων εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας», υπογραμμίζεται, τέλος, στην ανακοίνωση.