Παπούλιας: Ελπίζω να εκλεγεί Πρόδρος όλων των Ελλήνων

«Ελπίζω να εκλεγεί Πρόεδρος όλων των Ελλήνων, που θα ενώσει όλους τους Έλληνες. Αυτός είναι ο ρόλος του Προέδρου, αφού δεν έχει κι άλλες αρμοδιότητες. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε» δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας στη διάρκεια της συνάντησής του με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μετά την ολοκλήρωση της 45λεπτης συνάντησης με τον κ. Παπούλια, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, πρότεινε τα πολιτικά κόμματα να συμφωνήσουν στη διεξαγωγή εκλογών τον Νοέμβριο του 2015, αφού προηγουμένως η παρούσα Βουλή εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αλλαγή του Συντάγματος, αλλάξει ο εκλογικός νόμος και συμφωνηθεί πατριωτική, όπως τη χαρακτήρισε, θέση στο ζήτημα της διευθέτησης του δημόσιου χρέους.

Προτείνοντας τον συγκεκριμένο χρόνο επισήμανε ότι δεν θα πρέπει να «σπάσει» η τουριστική περίοδος του 2015, καθώς ο τουρισμός είναι η μοναδική, αυτήν τη στιγμή, παραγωγική πηγή εσόδων για τη χώρα.

Ο κ. Θεοδωράκης εξήγησε ότι η παρούσα Βουλή πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με μεγάλη πλειοψηφία. «Θα είναι ντροπή να εκλεγεί Πρόεδρος με 120 – 130 βουλευτές, γιατί τότ