Που θα ψηφίσει ο Κάρολος Παπούλιας και οι πολιτικοί αρχηγοί

Σε εκλογικά τμήματα στα οποία είναι εγγεγραμμένοι, ή σε τμήματα των περιφερειών, στις οποίες θέτουν υποψηφιότητα θα ασκήσουν την Κυριακή το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο 308ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών, στο Νηπιαγωγείο Νήσου Ιωαννίνων.

Στην Πύλο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, θα ψηφίσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί, στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, στο 661o εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα ψηφίσει στο 8ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης.

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Στην Καλλιθέα, στο 4o Λύκειο Καλλιθέας «Νίκος Μπελογιάννης» στο 2096ο εκλογικό τμήμα, θα ψηφίσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη Νίσυρο και συγκεκριμένα στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου) θα ψηφίσει στις 9:30 το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα και τη Β’ Αθηνών.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα ψηφίσει στο 320ο Εκλογικό Τμήμα – Γυμνάσιο Ν. Ερυθραίας.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» Φ.Κουβέλης και Ν.Χρυσόγελος θα ψηφίσουν στις 9:45, το πρωί της Κυριακής, στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, Αγ. Αναστασίας και Τηλεμάχου (Λόφος Αξιωματικών).