Σαμαράς: Η κοροϊδία και τα ψέματα τελείωσαν, να τελειώσουν και οι ανοησίες για εκλογές

Η δήθεν πετυχημένη διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα κατέρρευσε χθες βράδυ, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας παράλληλα «να τελειώσουν και οι ανοησίες για εκλογές» και καλώντας τον Πρωθυπουργό «να προσέλθει στη μεγάλη εθνική συνεννόηση» που έχει προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως υποστήριξε ο κ. Σαμαράς, «τα προτεινόμενα μέτρα, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, είναι πάρα πολύ σκληρότερα από τα μέτρα Χαρδούβελη» και «ο “συνολικό κόστος Τσίπρα” είναι πια τεράστιο, όχι μόνο σε ΦΠΑ, ρεύμα, ιδιωτικό τομέα κλπ, αλλά κυρίως σε αξιοπιστία».

«Η κοροϊδία και τα ψέματα τελείωσαν» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ζήτησε «να τελειώσουν και οι ανοησίες για εκλογές».

«Γιατί εκλογές σήμερα θα γινόντουσαν υπό συνθήκες άγριες και ασύμφορες για τους Έλληνες» όπως σημείωσε, και «θα μας έφερναν σε χειρότερο ακόμη σημείο από εκείνο που βρισκόμαστε σήμερα».

Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς διερωτήθηκε: «Τι θα ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, να πάρει εντολή από το λαό για να μας πάει στη δραχμή;
Εκτός πια και αν αυτός ήταν από την αρχή ο πραγματικός τους στόχος».

«Η μόνη διέξοδος που έχει απομείνει για τον κ. Τσίπρα είναι να προσέλθει στη μεγάλη εθνική συνεννόηση που έχουμε προτείνει» κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ.