Σκουρλέτης: Η ΝΔ εξακολουθεί να κρύβεται και να κάνει πολιτική με τα υποπροϊόντα της μονταζιέρας

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, εν μέσω της συνεχιζόμενης αντιπαράθεσης με τη ΝΔ για τη φορολογία εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ.

«Έχουμε ήδη διανύσει τα 2/3 της προεκλογικής περιόδου και η ΝΔ εξακολουθεί να κρύβεται και να κάνει πολιτική με τα υποπροϊόντα της μονταζιέρας» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει την πολιτική αντιπαράθεση πάνω στα πραγματικά προβλήματα.
Μάλιστα, έθεσε μια σειρά από ερωτήματα στη ΝΔ:

«Γιατί ο κ. Σαμαράς δεν υιοθετεί την πρόταση της Ιρλανδίας για τη διενέργεια έκτακτης συνόδου Κορυφής για το χρέος.;

»Γιατί δεν υποστηρίζει, όπως ο κ. Αβραμόπουλος, τη χαλάρωση του Συμφώνου Σταθερότητας;

»Γιατί δεν συντάσσεται με τον κ. Ντράγκι που προτίθεται να ενισχύσει τη ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος, αλλά, αντίθετα, επιλέγει την κινδυνολογία».

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, «η ΝΔ με τον ΕΝΦΙΑ θυμίζει τον δολοφόνο που γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε πως είναι δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί, όπως και η προστασία της πρώτης κατοικίας και κατήγγειλε τη ΝΔ για την άρση, όπως είπε, της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

«Ο ελληνικός λαός, οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι αγρότες, οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες γνωρίζουν ποιοι τους λεηλάτησαν τις καταθέσεις, ποιοι τους φτωχοποίησαν όλα αυτά τα χρόνια, η ώρα της κρίσης για τη ΝΔ πλησιάζει» πλησιάζει.