Σκουρλέτης: Ο κ. Σαμαράς πρέπει να προταθεί για βραβείο ανδρικού ρόλου

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης κατηγορώντας τον πως στήνει παράσταση με την τρόικα για να εξαφανιστούν οι κόκκινες γραμμές και να συμφωνηθεί η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 σχολίασε μάλιστα σκωπτικά ότι ο κ. Σαμαράς πρέπει να προταθεί για όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου. «Εγώ δεν ξέρω, αν έχουμε καλούς πολιτικούς, το σίγουρο είναι ότι έχουμε καλούς ηθοποιούς. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να προταθεί για βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου. Πρέπει να πάει για όσκαρ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχει στήσει τέτοιες παραστάσεις με την τρόικα κατ’ επανάληψη», πρόσθεσε, «τελικά γιατί;», δίνοντας την εξής εξήγηση: «Για να εξαφανιστούν κάθε φορά οι κόκκινες γραμμές και να συμφωνήσουν στη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής. Περί αυτού πρόκειται είτε το πουν μνημόνιο είτε δεν το πουν μνημόνιο».

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, «δεν υπάρχει ούτε τρίχα αμφισβήτησης από την πολιτική του μνημονίου εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης». «Αυτή είναι η αλήθεια όπως τη βλέπουμε μπροστά μας όπως την αντιλαμβάνεται ο ελληνικός λαός τέρμα τα ψέματα», κατέληξε.