Στη Ρόμα ο Μανωλάς

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που υπάρχει από την Ιταλία, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Βασίλης Τοροσίδης θα αποκτήσει έναν ακόμα Έλληνα. Ο λόγος για τον Κώστα Μανωλά! Με βάση πληροφορίες από την γειτονική χώρα οι δύο πλευρές προχώρησαν (μετά από πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις) στο deal και ακόμα και εντός της ημέρας ο διεθνής στόπερ μπορεί να γίνει παίκτης της Ρόμα. Ο Ολυμπιακός πρόκειται να εισπράξει για τον παίκτη λίγο περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ με τον Μανωλά να υπογράφει συμβόλαιο για πέντε χρόνια (με κάποιες πηγές να μιλούν για τετραετές).

Σημειώνεται πως η αρχική προσφορά των «Τζιαλορόσι», που ήταν της τάξεως των 14 εκατ. ευρώ είχε απορριφθεί με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αξιώνουν αρχικά 17 εκατομμύρια. Η Ρόμα ανέβηκε όμως στα 14.800.000 και από εκεί στα 14.900.000 για να φτάσει λίγο πιο πάνω από τα 15 εκατ. ευρώ (15,1 με ορισμένες άλλες πληροφορίες να αναφέρουν πως το ποσό μπορεί να πάει και λίγο πιο πάνω) για να κλείσει τον Μανωλά που πιθανότατα να ταξιδέψει απόψε για την Ρώμη έτσι ώστε να μπει στην τελική της ευθεία η μεταγραφή.

Όπως κι αν έχει πάντως με την μετακίνηση του στην Ιταλία, γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με αυτή του Κώστα Μήτρογλου που είχε κλείσει στην Φούλαμ με 15.2 εκατ. ευρώ! Από την μεριά του παίκτη καθώς και από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποια επιβεβαίωση για την συμφωνία. Από μεριάς των Πειραιωτών ανέκυπτε πάντως αργά το βράδυ της Δευτέρας ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με την ομάδα της Ρόμα και πως θα οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη ή έστω έως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αυτό σημαίνει πως υπήρξε επιβεβαίωση για τις συζητήσεις αλλά όχι για συμφωνία. Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό λοιπόν την Τρίτη θα κριθεί το τι ακριβώς θα συμβεί με την συγκεκριμένη υπόθεση… Ή μπορεί και λίγο νωρίτερα. Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης κλείνει στην Ρόμα και έτσι γίνεται ακόμα ένας αμυντικός από την Ελλάδα που θα βρει τον επόμενό του προορισμό στο Καμπιονάτο, ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη.

Διάβασε περισσότερα στο: «Ρωμαίος» ο Μανωλάς! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook