Τι είπε η Βίκυ Σταμάτη στους δημοσιογράφους μετά το «όχι» του εισαγγελέα

Την ελπίδα ότι το δικαστήριο δε θα κάνει δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα που εισηγήθηκε να απορριφθεί η 6η κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισής της,εξέφρασε η Βίκυ Σταμάτη στους δημοσιογράφους.
Λίγο νωρίτερα, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου λαμβάνοντας τον λόγο μετά την αγόρευση του εισαγγελέα, χρησιμοποίησε  έναν ψαλμό από την Παλαιά Διαθήκη.
«..Ελέησον με Κύριε, δες εξευτελισμό τον έσχατο τον Κύριο…» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βίκυ Σταμάτη.
Μετά τη διακοπή της διαδικασίας, η Βίκη Σταμάτη μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την απογοήτευσή της για το εισαγγελικό «όχι», ενώ ο Ακης Τσοχατζόπουλος έκανε λόγο για πολιτική δίωξη.
Σταμάτη: Χειροπέδες στα χέρια όχι στο στόμα. Τίποτα άλλο. Αποφάσισαν χειροπέδες στα χέρια.
Δημοσιογράφος: Θεωρείτε ότι θα ακολουθήσει το δικαστήριο την πρόταση του Εισαγγελέα; Η θα σας δώσουν την ευκαιρία να πάτε στο παιδί σας;
Σταμάτη: Ευελπιστώ
Τσοχατζόπουλος: Αυτή είναι η ελπίδα
Δημοσιογράφος:Ο Εισαγγελέας λέει ότι το παιδί σας έχει τρεις ανθρώπους που το υπεραγαπούν και ουσιαστικά δεν σας χρειάζεται…
Σταμάτη: Το μαγικό άγγιγμα του γονέα της μητέρας απουσιάζει. Ο τροφοδοτικός μαστός είναι η μάνα…
Τσοχατζόπουλος: Σήμερα αποκαλύφθηκε μεγαλειωδώς ότι συνεχίζεται η πολιτική δίωξη εναντίον αθώων ανθρώπων
Δημοσιογράφος: Γιατί το κάνουν ;
Τσοχατζόπουλος: Μην κάνουμε κουβέντα τώρα. Αυτό είναι πολιτική δίωξη. Αυτά που άκουσα σήμερα από τον Εισαγγελέα βεβαιώνουν απόλυτα αυτό. Εκτελεστικόόργανο.
Δημοσιογράφος: Αντί για σας τιμωρούν την κυρία Σταμάτη;
Τσοχατζόπουλος: Αυτά είναι πολιτικές πράξεις. Τα είδατε, τα ακούσατε; Δεν ενθουσιαστήκατε; Ήταν εδώ αυτός ο άνθρωπος; Μιλούσε για εδώ για τις συνθήκες; Ή μιλούσε για άλλες καταστάσεις. Αυτά είναι μόνο μετά από εντολή.