Το Ποτάμι: Διεθνής απομόνωση της Ελλάδας που καταδεικνύεται από την πρωτοφανής κίνηση δημόσιας καταγγελίας από τον αμερικανό πρέσβη

Κριτική στην κυβέρνηση ότι αντί να κερδίζει φίλους, φροντίζει να χάνει κι αυτούς που έχει, ασκεί το Ποτάμι, με αφορμή την κατ’ οίκον κράτηση του Σάββα Ξηρού. Οι υπουργοί προτιμούν να κάνουν τα χατίρια κάποιων περιθωριακών ομάδων, καθώς βέβαια και των διάσημων και των πλούσιων των φυλακών, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«Την ώρα που η χώρα έχει απόλυτη ανάγκη από διεθνή υποστήριξη, η κυβέρνηση επιλέγει να γκρεμίσει τις γέφυρες με παραδοσιακούς μας συμμάχους όπως οι ΗΠΑ και η Μ. Βρετανία» αναφέρει το Ποτάμι.

Κάνει λόγο για διεθνή απομόνωση της Ελλάδας που καταδεικνύεται από την πρωτοφανής κίνηση της δημόσιας καταγγελίας από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ κ. Πιρς και τη διαμαρτυρία από τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών κ. Κέρι στον ίδιο τον πρωθυπουργό».

«Ο ερασιτεχνισμός και οι ιδεοληψίες κάποιων υπουργών μπορεί να αντιμετωπίζονται ως γραφικότητες στο εσωτερικό, προκαλούν όμως ανεπανόρθωτη ζημιά όταν αφορούν τη διεθνή θέση της πατρίδας μας» καταλήγει η ανακοίνωση.