Το έλεγε η ψυχή του – Ηλικιωμένος ακινητοποίησε κλέφτη στη Κρήτη

Ο… κοτσονάτος ηλικιωμένος έγινε πυρ και μανία όταν είδε να… φεύγουν μέσα από τα χέρια του τα 1.000 ευρώ που είχε «σηκώσει» από το μηχάνημα ανάληψης μιας τράπεζας σε κεντρικό σημείο της πόλης
Το έλεγε η «καρδιά» ενός ηλικιωμένου που έπεσε θύμα κλοπής αμέσως μόλις έκανε ανάληψη από ένα ΑΤΜ στην καρδιά του Ηρακλείου Κρήτης. Αντί να καλέσει σε βοήθεια, καταδίωξε ολομόναχος τον κατά πολύ νεότερό του δράστη και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει πριν καταφέρει να εξαφανιστεί!
Ο… κοτσονάτος ηλικιωμένος έγινε πυρ και μανία όταν είδε να… φεύγουν μέσα από τα χέρια του τα 1.000 ευρώ που είχε «σηκώσει» από το μηχάνημα ανάληψης μιας τράπεζας σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι σε μικρή απόσταση και, μόλις είδε τα χρήματα να βγαίνουν από την σχισμή του μηχανήματος, τα άρπαξε και άρχισε να τρέχει!
Ο ηλικιωμένος, όμως, δεν τα έχασε. Άρχισε και εκείνος να τρέχει ξωπίσω του και κατάφερε να τον προλάβει και να τον ρίξει στο έδαφος, όπου τον ακινητοποίησε χωρίς να μπορεί να αντιδράσει! Οι περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν μετά από λίγο παρέλαβαν με χειροπέδες τον επίδοξο κλέφτη, από τις τσέπες του οποίου πήραν τα κλεμμένα χρήματα και τα παρέδωσαν στο κάθε άλλο παρά εύκολο θύμα του.