Χαρδούβελης: Ανάγκη ολοκλήρωσης της τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος

«Αν δε βοηθήσουμε όλοι, ξεχάστε τα χρόνια πόνου που περάσαμε» ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Ο υπουργός υπογράμμισε την ανάγκη ολοκλήρωσης της τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος και της συνέχισης των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
Ακόμη επεσήμανε ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές πρέπει να έχει σταθερό προσανατολισμό την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων.
Τόνισε δε, ότι η ύπαρξη θεσμών, εν γένει στο δημόσιο τομέα, είναι αυτό που διαχωρίζει τα ανεπτυγμένα κράτη και υπογράμμισε τη ανάκγη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων στη δικαιοσύνη και την παιδεία.

Από την πλευρά του Επιμελητηρίου επισημάνθηκε το ίδιο θέμα, δηλαδή η σταθερή διατήρηση του προσανατολισμού στις μεταρρυθμίσεις.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Χαρδούβελης μιλώντας στο «1ο Ναυτιλιακό Forum της Ναυτεμπορικής» είχει υπογραμμίσει την ανάγκη ολοκλήρωσης της τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος έως τις 28 Φεβρουαρίου και της συνέχισης των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.