Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Επικοινωνιακό σόου η αποψινή συζήτηση στη Βουλή για θέματα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας

Επικοινωνιακό σόου χαρακτήρισε η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, την αποψινή συζήτηση στη Βουλή για θέματα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με τον τρόπο αυτόν επιχειρεί να διαχειριστεί τις δυσμενείς επιπτώσεις από το προσφυγικό και την αξιολόγηση.

Η κ. Ασημακοπούλου, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», είπε ότι αρμόδιο θεσμικό όργανο για την επίλυση των θεμάτων Δικαιοσύνης και Διαφάνειας είναι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και επέκρινε την κυβέρνηση, λέγοντας ότι ανέβαλε σκόπιμα την προγραμματισμένη για την Πέμπτη συνεδρίαση της επιτροπής για να προηγηθεί η σημερινή, προ ημερησίας συζήτηση.

«Είναι μια οργανωμένη επικοινωνιακή προσπάθεια λάσπης στον ανεμιστήρα. Δεν έχω καμία αντίρρηση να βγει στο φως ό,τι είναι να βγει στο φως, αλλά δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης» σημείωσε η κ. Ασημακοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια κορύφωση αυτής της προσπάθειας με ανησυχητικό τρόπο.

Εξάλλου, σε ερώτηση αν χρειάζεται να ιδρυθεί ένα νέο κόμμα με ιδεολογικό προφίλ δεξιότερο της ΝΔ, είπε ότι στη ΝΔ υπάρχει άπλετος ιδεολογικός και πολιτικός χώρος για όσους αυτοχαρακτηρίζονται δεξιοί, αλλά και κεντρώοι, ή φιλελεύθεροι.

«Δεν βλέπω να υπάρχει μια ανάγκη, νομίζω ότι αυτά απορρέουν από προσωπικές ατζέντες και φιλοδοξίες. Νομίζω ότι οι δεξιοί μπορούν να βρουν την έκφρασή τους μέσα στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη» κατέληξε.