Αλ. Τσίπρας: Ο λαός θα πάρει την τύχη του στα χέρια του δίνοντας εντολή συνέχειας και σταθερότητας

ÄÇÌÏØÇÖÉÓÌÁ 2015 / ØÇÖÏÖÏÑÉÁ ÁÐÏ ÔÏÍ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏ ÁË. ÔÓÉÐÑÁ (PHASMA/M.KARAGIANNIS)

Την αισιοδοξία ότι αύριο ξεκινά μία καινούρια μέρα, μία μέρα που –όπως είπε- μπορούμε να κερδίσουμε από σήμερα, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο κτήριο του 27ου και 30ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

«Ο λαός με τη συμμετοχή του δεν θα αφήσει τους άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτόν, θα πάρει το μέλλον του στα χέρια του δίνοντας εντολή συνέχειας, σταθερότητας και προοπτικής για μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, αλλά και για μία κυβέρνηση μάχης προκειμένου να συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα την ίδια αυταπάρνηση να δίνει τις μάχες για την υπεράσπιση του δίκαιου του λαού, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά και μέσα στη χώρα» δήλωσε.

«Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν, με σταθερά βήματα, γνωρίζοντας το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε, είμαι αισιόδοξος ότι θα προχωρήσουμε μπροστά ανοίγοντας δρόμους. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανοίγουμε δρόμους ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν όταν ο λαός μας είναι στην πρώτη γραμμή και η νέα γενιά, τα πάντα είναι δυνατά», κατέληξε.