Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών Τάσου Μαντέλη

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών Τάσου Μαντέλη και άλλων τεσσάρων κατηγορουμένων, που συνδέεται με το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens.

Η δίκη είχε αρχίσει στις 11 Νοεμβρίου 2013 και είχε φτασει στο στάδιο των απολογιών. Είχε διακοπεί Λόγω ασθένειας του Προέδρου ωστόσο, η δίκη είχε διακοπεί για τις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου όμως απεβίωσε με αποτέλεσμα η δίκη εκ του νόμου να οδηγείται σε επ´ αόριστον αναβολή, καθώς δεν είχαν κληρωθεί αναπληρωματικά μέλη στη σύνθεση του Δικαστηρίου

«Το ίδιο κύκλωμα που δεν μετέφρασε το βούλευμα για τη Siemens μήπως “φρόντισε” να μην αντικατασταθεί ο ασθενής πρόεδρος στη δίκη Μαντέλη;;;» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών Τάσου Μαντέλη και άλλων τεσσάρων κατηγορουμένων, που συνδέεται με το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens, αναβλήθηκε επ’ αόριστον, λόγω θανάτου του προέδρου του δικαστηρίου.