Ανεβάζει ρυθμούς η ΝΔ – Άνοιγμα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Ôï íÝï óýìâïëï ôçò ÍÄ ðïõ ðáñïõóßáóå ï ðñüåäñïò ôçò ÍÄ Áíôþíçò ÓáìáñÜò , ôçí ÐÝìðôç 21 Éáíïõáñßïõ 2011, óôï íÝï êôßñéï ôïõ êüììáôïò óôçí Óõããñïý

Ανεβάζει ρυθμούς η Ν.Δ. μετά τη χθεσινή συγκέντρωση έξω από τη Ρηγίλλης παρουσία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Μεϊμαράκης σήμερα βρίσκεται στην Κρήτη, όπου είχε μάλιστα και ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ν.Δ. έχει βολιδοσκοπήσει πρόσωπα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, τα οποία έχουν διατελέσει μέλη των κυβερνήσεων των Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχουν στις λίστες της.

Οριστική απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί, ωστόσο θα πρέπει να ξεπεραστούν και ορισμένες ενστάσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της Ν.Δ. Πάντως, δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.

Την ίδια ώρα οι επιτελείς της Συγγρού σημειώνουν ότι το δεύτερο κύμα δημοσκοπήσεων που έχουν στη διάθεσή τους δείχνει την ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ να μειώνεται διαρκώς και σε ορισμένες περιπτώσεις τη Ν.Δ. να περνά μπροστά.