Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, με αφορμή την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής

Óôéãìéüôõðï áðü ôçí áíôéöáóéóôéêÞ óõãêÝíôñùóç ôçò ÊÅÅÑÖÁ ãéá ôçí äßêç ôçò "×ñõóÞò ÁõãÞò" ôçí ÐÝìðôç 7 ÌáÀïõ 2015 óôïí Êïñõäáëëü. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, με αφορμή την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιούν σήμερα το πρωί η ΑΔΕΔΥ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Κίνηση Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), ο δήμος Κορυδαλλού και άλλες αντιφασιστικές οργανώσεις.

Η αστυνομία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μετακίνηση των μαρτύρων και των κατηγορουμένων στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της ΑΔΕΔΥ η ΚΕΕΡΦΑ παρουσίασε κατάλογο είκοσι καταδικαστικών αποφάσεων για ρατσιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί στον Πειραιά αντιφασιστικό συλλαλητήριο με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα, ενώ διάφορες αντιφασιστικές οργανώσεις ζητούν να ματαιωθεί για την ίδια ημέρα προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.