Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης

Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης για την επίσημη ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Ευχαριστώ για την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών, εγώ με τη σειρά μου θα επικοινωνήσω με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ανακοινώσω την αποτύπωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης των κομμάτων στη Βουλή» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα μεταβεί στο Προεδρικό, όπως συνηθίζεται.

Άφησε επίσης και μια αιχμή για το γεγονός ότι οι διαδικασίες είχαν ήδη δρομολογηθεί, αναφερόμενη στα όσα είδε «από τα Μέσα Ενημέρωσης» το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, όταν οι Τσίπρας και Καμμένος προανήγγειλαν τη συνεργασία.

«Με ενδιαφέρει να υπηρετήσω τον τόπο, υπουργός όχι», δήλωσε ο κ. Μανιτάκης, ερωτηθείς αν θα επιστρέψει στην κυβέρνηση και αν ενδιαφέρεται να είναι και πάλι υπουργός.

«Αυτή τη στιγμή επιστρέφω σπίτι μου», ανέφερε, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, όπου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για το αποτέλεσμα των εκλογών.