Απονομή υποτροφιών από ΟΤΕ-Cosmote σε 46 φοιτητές

Απονεμήθηκαν σήμερα οι υποτροφίες ΟΤΕ – Cosmote για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 σε πρωτοετείς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από την ελληνική περιφέρεια και για πρώτη χρονιά από την Αττική και από τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, 46 νέοι και νέες, στο πλαίσιο του θεσμού των υποτροφιών που συμπληρώνει φέτος έντεκα χρόνια, παρέλαβαν ένα σημαντικό βοήθημα για τις σπουδές τους, συνολικού ύψους 345.328 ευρώ.

Οι 20 φετινοί υπότροφοι που προέρχονται από τους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αττικής, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κυκλάδων, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Σερρών, Φθιώτιδας βραβεύτηκαν με το ποσό των 15.280 ευρώ ο καθένας.

Επιπλέον, 26 Τιμητικές Διακρίσεις αξίας 1.528 ευρώ η καθεμία, απονεμήθηκαν από την Cosmote σε υποψηφίους από τις ίδιες περιοχές που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις.

Η καθιερωμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, και του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Θανάση Κυριαζή.