Απ. Τζιτζικώστας: Η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα

Την εκτίμηση ότι στις 20 Δεκεμβρίου η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα εμφανίστηκε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά σιτς κάλπες καθώς «η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή αντιπολίτευση που θα βάλει τέλος στην πολιτική της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα».

Ο κ. Τζιτζικώστας από την Κρήτη που επισκέπτεται για δεύτερη φορά ανέφερε ότι, «βλέπω δίπλα μου ανθρώπους έτοιμους στις 20 Δεκεμβρίου που έχουμε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου να τα αλλάξουμε όλα. Να γυρίσουμε σελίδα, να αφήσουμε πίσω όσα μας στεναχώρησαν και να κρατήσομε τα καλά. Να κάνουμε μια Νέα Δημοκρατία και πάλι ελκυστική, που θα μιλά και πάλι στην κοινωνία, που θα απαντά στις αγωνίες των πολιτών με συγκεκριμένο σχέδιο. Μια Νέα Δημοκρατία που θα ζητήσει και πάλι με αξιώσεις την εμπιστοσύνη όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων».

«Υπέβαλα την υποψηφιότητα μου γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι μπορώ να ξανακάνω τη ΝΔ μια μεγάλη παράταξη που πολύ σύντομα θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την καταστρεπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε.

Είπε ακόμη ότι στην παράταξη της ΝΔ υπάρχει ένα «ισχυρό ρεύμα αλλαγής», ενώ εξέφρασε την ελπίδα να αναδειχθεί από τις 20 Δεκεμβρίου ο νέος πρόεδρος, λέγοντας ότι «θα είναι προς το συμφέρον και της χώρας αλλά και της ΝΔ».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν στην εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου θα είναι τέσσερις οι υποψήφιοι πρόεδροι, εμφανίστηκε βέβαιος για αυτό, τόνισε ότι τα όποια σενάρια διακινούνται περί λιγότερων υποψηφίων είναι εκ του πονηρού και συμπλήρωσε πώς, «η ΝΔ το βράδυ της Κυριακής των εκλογών θα αλλάξει οριστικά σελίδα, θα είναι μια νέα Νέα Δημοκρατία».

Κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ψηφίσουν, καθώς «η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση που θα βάλει τέλος στην πολιτική της κυβέρνησης και του κ Τσίπρα», και εκτίμησε ότι στις 20 Δεκεμβρίου η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά και χωρίς προβλήματα, όπως αυτά που οδήγησαν στην αναβολή των προηγουμένων εκλογών που, όπως επεσήμανε, «πλήγωσαν και τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τους πολίτες».

O κ. Τζιτζικώστας επισκέπτεται για δεύτερη φορά την Κρήτη την οποία αποκάλεσε δεύτερη πατρίδα του καθώς από το νησί κατάγεται η μητέρα του.

Πρώτος του σταθμός της περιοδείας ήταν η Δημοτική Αγορά Χανίων όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο και πολίτες, ενώ ακολούθησαν επισκέψεις του στον μητροπολίτη Κυδωνίας-Αποκορώνου Δαμασκηνό και στον μητροπολίτη Κισάμου-Σελίνου Αμφιλόχιο.

Επόμενοι σταθμοί του κ. Τζιτζικώστα είναι το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.