Απ. Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή

Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή, προειδοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κιλκίς.

«Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, η απαισιοδοξία τελειώνει, καθώς σε δέκα μέρες δεν θα είναι η Κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της» τόνισε και συνέχισε: «Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο κ. Τσίπρας και τα παλιά συστήματα που τον στηρίζουν, που θα ανησυχούν γιατί ο χρόνος τους θα τελειώνει».

Ο κ. Τζιτζικώνστας υπογράμμισε ότι «σε λιγότερο από 12 μήνες, στραγγάλισαν την οικονομία, αποσταθεροποίησαν το τραπεζικό σύστημα, έφεραν τα capital controls και βύθισαν τη χώρα στην αβεβαιότητα και τη νέα ύφεση». Και στη συνέχεια,συμπλήρωσε, «μόνοι τους συμφώνησαν και υπέγραψαν το τρίτο, το χειρότερο και πιο βαρύ μνημόνιο, το μνημόνιο των φόρων και της ανασύστασης του παλιού κομματικού κράτους που μεθοδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό, τον κάλεσε να σταματήσει να παίζει με τα εθνικά θέματα και τον κατηγόρησε ότι ζητάει τη συνενοχή των άλλων κομμάτων και όχι την εθνική συνεννόηση.