Α. Ασημακοπούλου: Ο νέος αρχηγός της ΝΔ πρέπει να ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση, σε ρυθμό «σκληρού ροκ»

Ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση, σε ρυθμό «σκληρού ροκ», τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» η βουλευτής του κόμματος Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία σημείωσε πως συμφωνεί απόλυτα με τις πρώτες επιλογές νέων στελεχών στη Ν.Δ.

Η κ. Ασημακοπούλου υπογράμμισε ότι οι βασικές προτεραιότητες της ΝΔ θα πρέπει να είναι η άσκηση σκληρής και αποτελεσματικής αντιπολίτευσης σε συνδυασμό με την κατάθεση ολοκληρωμένης και καλοσχεδιασμένης πρότασης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

«Να αντιπολιτευτούμε για να δοθεί ένα τέλος στην καταστροφική πορεία της χώρας από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» είπε και πρόσθεσε ότι η Ν.Δ. θα πρέπει να περάσει «σε αντιπολίτευση – σκληρό ροκ», γιατί η κυβέρνηση δεν άφησε περιθώρια για κάτι διαφορετικό, όπως ανέφερε.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενώ υπόσχεται πως θα διασφαλίσει βιωσιμότητα στο ασφαλιστικό σύστημα, με τη στάση της στο ζήτημα των μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής, όχι μόνο δεν πρόκειται να προσελκύσει νέους επενδυτές, αλλά -όπως είπε- διώχνει και αυτούς που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «απολύτως ισορροπημένες» τις πρώτες επιλογές στελεχών που έκανε ο κ. Μητσοτάκης και συμφώνησε απόλυτα με την απόφασή του να προχωρήσει σε επιλογές νέων προσώπων στο κόμμα με αξιοκρατικά κριτήρια.

Για το ασφαλιστικό ανέφερε ότι η Ν.Δ. δεν θα περιοριστεί μόνο στην κριτική απέναντι στην κυβερνητική μεταρρύθμιση, αλλά θα καταθέσει και συγκεκριμένη πρόταση «χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος».