Β. Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα ζητήσει την οικουμενική κυβέρνηση για να γλυτώσει απο τα βάρη

Η σημερινή Βουλή θα δώσει οικουμενική κυβέρνηση, εκτίμησε μιλώντας στο κοινοβούλιο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα είναι αυτή που θα τη ζητήσει «για να γλυτώσει από τα βάρη», όπως είπε.

Σχολιάζοντας, τη δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι προτιμά τις εκλογές από την Οικουμενική κυβέρνηση, είπε ότι «πρέπει να κοιτάξουμε τη χώρα και όχι να εξυπηρετήσουμε κομματικές ή προσωπικές στρατηγικές».

Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν ανέφερε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «μπορεί να γλυτώσουν από τους αγρότες, γιατί έχουν αστυνομικούς γορίλες, αλλά δεν θα γλυτώσουν από την κοινωνία».

«Αυτό που είπατε ήταν ατόπημα» είπε ο προεδρεύων Τάσος Κουράκης και ζήτησε από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να ανακαλέσει τη λέξη «γορίλες».

Ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι δεν είχε την πρόθεση να θίξει τους αστυνομικούς για τους οποίους είπε ότι είναι σκληρά εργαζόμενοι και χαμηλά αμειβόμενοι, ενώ διευκρίνισε ότι αποδοκιμάζει τη βία και αναφερόμενος «στην τιμωρία της κοινωνίας» εννοεί τις εκλογές.