Β. Λεβέντης: Παραμονή φόρων και βαρών, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φανεί ότι πατάσσεται η διαπλοκή

«Όπως η σουπιά ρίχνει μελάνι για να θολώσει τα νερά, έτσι και ο κ. Τσίπρας θέλει να μας πει ότι κυνηγάει τη διαπλοκή», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για τις εξελίξεις στον χώρο της Δικαιοσύνης.

«Παραμονή φόρων και βαρών, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φανεί ότι πατάσσεται η διαπλοκή», συνέχισε και πρόσθεσε: «Αποτελέσματα θέλει η κοινωνία».

Όπως είπε, αν άκουγε κανείς την ομιλία του Αλ. Τσίπρα, θα νόμιζε ότι όλα πηγαίνουν τέλεια σε αυτή τη χώρα. «Η Ελλάδα είναι ένα σάπιο καθεστώς και εδώ αγωνίζεστε να μας πείσετε ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα», διευκρίνισε.
«Γιατί έγινα ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός; Ανακάλυψα το φάρμακο της φυματίωσης; Το πνεύμα ενότητας έκανε τον λαό να με θέλει. Εγκλωβισμένοι οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης. Αυτά είναι παλαιοκομματικά και ο λαός τα κατακρίνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι νέο κόμμα, όλο το ΠΑΣΟΚ μέσα είναι» είπε εν συνεχεία.
Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, της καταλόγισε ότι από «αντιμνημονιακή έγινε μνημονιακή και το αντίστροφο». Συμπλήρωσε επίσης ότι εκείνος είχε σταθερή θέση υπέρ της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Επανέλαβε παράλληλα την πρότασή του για «κυβέρνηση 240 εδρών», προκειμένου όπως είπε, «να δουν οι ξένοι μια κυβέρνηση σοβαρή και να έρθουν επενδύσεις». Καταλήγοντας, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει.