Β. Μεϊμαράκης: Η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης

«Ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης», αποτελεί «η αθρόα συμμετοχή» στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., τονίζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

«Η νίκη ανήκει στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνει ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας ότι όσοι συμμετείχαν στις εκλογές «έστειλαν μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια και αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική δύναμη με ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό στίγμα».

Εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, ο κ. Μεϊμαράκης καλεί τους ψηφοφόρους να κάνουν πράξη το όραμα για «μία Νέα Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα , όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

«Πάμε στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή. Μια Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω απ΄ όλα το εθνικό συμφέρον», αναφέρει.