Για προσπάθεια σπίλωσης τόσο του ίδιου, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο ο Αλ. Φλαμπουράρης

Για προσπάθεια σπίλωσης τόσο του ίδιου, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο Αλ. Φλαμπουράρης σε πρωινές τηλεοπτικές του δηλώσεις σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με αφορμή δημοσίευμα για την εταιρεία «Διάτμηση» και την ανάληψη έργου ύψους 3,9 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Φλαμπουράρης διευκρίνισε ότι δεν είναι πλέον μέτοχος της εταιρείας και ότι δεν εισπράττει ως εκ τούτου μερίσματα από αυτή. «Ήμουν μέτοχος μέχρι τις 26 Ιανουαρίου», εξήγησε προσθέτοντας ότι οι μετοχές του έχουν διαβιβαστεί στον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

«Πενήντα χρόνια στην Αριστερά ανιδιοτελώς όπως γνωρίζουν όλοι, 40 χρόνια στο επάγγελμα, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό και βγαίνει το Πρώτο Θέμα με στοιχεία του 2011 και 2012 προσπαθεί να αποδείξει ότι εγώ είμαι μέτοχος στην εταιρεία Διάτμηση που ήμουν μέτοχος το 2012 και το 2013 και το 2014, γιατί ήταν η δουλειά μου, από αυτή ζούσα. Εγώ την είχα ιδρύσει το 2002», είπε ο κ. Φλαμπουράρης στο Mega.

Όπως σημείωσε στον ίδιο σταθμό, όταν του ανακοινώθηκε τον Γενάρη η υπουργοποίηση του προχώρησε άμεσα στις παρακάτω ενέργειες: «Έδωσα εντολή να φύγω από το Δ.Σ. της εταιρείας, να πάει να κατατεθεί το πτυχίο ΜΕΚ, είναι το πτυχίο του εργολάβου στο ΥΠΕΧΩΔΕ, τρίτον μεταβίβασα το μετοχολόγιο, έκλεισα το επάγγελμα του ιδιώτη μηχανικού, τακτοποίησα εκκρεμότητες με ΙΚΑ, ΤΣΜΕΔΕ και υπέβαλα τα χαρτιά για την συνταξιοδότησή μου».