Για «ρεβανσιστικές ενέργειες και εμμονές» στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών καλεί την κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ

Να αφήσει στην άκρη «τις ρεβανσιστικές ενέργειες και τις εμμονές» για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών καλεί την κυβέρνηση η Δημοκρατική Αριστερά.

«Στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι απαιτούνται νέοι κανόνες που να διασφαλίζουν την διαφάνεια και κυρίως απαιτείται να μπει οριστικά τάξη σε μία άναρχη κατάσταση. Αποδεικνύεται όμως καθημερινά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μία νέα μιντιακή ολιγαρχία» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της.

Τονίζει ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υπεύθυνος για ενδεχόμενο μαύρο σε κανάλια με αρνητικές συνέπειες στον πλουραλισμό της ενημέρωσης και στην ανεργία», αποδεικνύοντας «ότι είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της Ν.Δ., η οποία προκάλεσε το μαύρο στην δημόσια ραδιοτηλεόραση». «Σήμερα, ο ρόλος του κράτους είναι να βάλει ένα νέο πλαίσιο κανόνων που να εξασφαλίζει τον υγιή ανταγωνισμό και όχι να επιτελέσει τον ρόλο της αγοράς οδηγώντας σε κλείσιμο τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Αλλιώς για το ενδεχόμενο μαύρο σε κανάλια και για την δημιουργία εκατοντάδων νέων ανέργων, ο υπεύθυνος θα έχει ονοματεπώνυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.