Γ. Βλάχος: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δικαιούται να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΔ

Πιστεύω ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με το δείγμα γραφής που έδειξε, αυτούς τους δύο πολύ δύσκολους μήνες, καλοκαιριάτικους μήνες, δικαιούται να διεκδικήσει την προεδρία της Ν.Δ. κι εφόσον ο ίδιος αποφασίσει, εγώ προσωπικά θα τον στηρίξω, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος, μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο κ. Βλάχος εξέφρασε την άποψη ότι τον χώρο της κεντροδεξιάς μπορεί να τον εκφράσει ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ υποστήριξε ότι τα 15 ονόματα που ακούγονται, ακούγονται μόνο και μόνο για να γελοιοποιήσουν πολλοί από αυτούς τη διαδικασία, για να κερδίσουν δημοσιότητα.

«Σε αυτούς τους συναδέλφους, λέω να βάλουν τα μυαλά τους στο κεφάλι και να μαζευτούν και να σοβαρέψουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Ν.Δ.

Σημείωσε μάλιστα ότι «μπορούμε να συμφωνήσουμε να είναι και ο μοναδικός υποψήφιος, γιατί η υποψηφιότητα Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημαίνει ότι, ανοίγουμε την πόρτα στην ανανέωση, στον εκσυγχρονισμό του κόμματος, στην επικαιροποίηση του πολιτικού λόγου».

«Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα συζητήσουμε, εκτός από την ικανοποίηση της προσωπικής φιλοδοξίας» είπε ο κ. Βλάχος και ζήτησε από κάποιους νεότερους «να περιμένουν για να ικανοποιήσουν τη προσωπική τους φιλοδοξία».

«Πολιτικά θα καλυφτούν… ο κ. Μητσοτάκης… πολιτικά πιστεύω θα καλυφθούν από την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη. Το μόνο που δεν ικανοποιείται είναι το προσωπικό. Εκεί δεν έχω να πω τίποτα, αλλά δεν μπορώ να το βάλω εγώ σε προτεραιότητα» κατέληξε.