ΔΗΜΑΡ: Υπερφορολόγηση χωρίς τέλος και μέτρα που οδηγούν στην φτωχοποίηση εκατομμύρια πολίτες

Για υπερφορολόγηση χωρίς τέλος και μέτρα που οδηγούν στην φτωχοποίηση εκατομμύρια πολίτες κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Γ. Αργυρός, σε σχόλιό του με αφορμή το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

«To πολυνομοσχέδιο δεν αποτελεί την αρχή του τέλους όπως είπε ο αρμόδιος υπουργός στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά το τέλος της αυταπάτης όσων πίστεψαν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ από την πρώτη ημέρα, ότι θα αποχωρούσε από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος εφόσον αυξάνονταν οι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, και θα σταματούσε η ‘δήμευση’ περιουσιών και εισοδημάτων μέσω της υπερφορολόγησης όπως προέβλεπε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», σχολίασε ο κ. Αργυρός.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, «αντί να γίνει πραγματικότητα η ελάφρυνση των μη προνομιούχων ήρθε η περικοπή του ΕΚΑΣ για χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους» ενώ με τα νέα μέτρα «οδηγούν στη φτωχοποίηση και την απελπισία εκατομμύρια πολίτες που βλέπουν το κόστος ζωής να ανεβαίνει δραματικά με την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% όσο και τις αυξήσεις κατά ριπάς σε όλα τα προιόντα και τις υπηρεσίες».