Δ. Κουτσούμπας: Με ένα δυνατό ΚΚΕ πρέπει να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον

Να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και να στηρίξουν το ΚΚΕ, «τη μόνη δύναμη που μπορεί και αύριο να βρεθεί μαζί τους και που έχει δείξει συνέπεια» κάλεσε τους πολίτες ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δ. Κουτσούμπας.

«Όλα αυτά τα χρόνια ο λαός μας τα έχει δοκιμάσει όλα, τα έχει δει σχεδόν όλα. Ήρθε η στιγμή σήμερα να αξιοποιήσει αυτή τη μεγάλη πείρα του», δήλωσε από τη Ν. Ιωνία όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. «Είναι κρίσιμες εποχές, έρχονται δύσκολες μέρες και με ένα δυνατό ΚΚΕ θα μπορέσουμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας», πρόσθεσε.

Ο κ. Κουτσούμπας επικοινώνησε νωρίτερα με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Β. Θάνου, ζητώντας να είναι ελεύθερα τα διόδια σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Η κ. πρωθυπουργός με ευχαρίστησε καταρχήν για την ενημέρωση, η ίδια είχε ενημέρωση ότι θα δινόταν σήμερα εντολή για να είναι ανοικτά τα διόδια, αλλά μέχρι στιγμής, δεν ισχύει. Μου είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος, ελπίζω να ευοδωθεί αυτή η προσπάθειά μας», ανέφερε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

«Δεν μπορεί ο λαός μας ακόμα και σήμερα που πάει και πρέπει να πάει να ψηφίσει, να επιλέξει τα κόμματα που θα τον εκπροσωπήσουν, να πληρώνει χαράτσια στους εθνικούς δρόμους, που άλλωστε έπρεπε να είναι λαϊκή περιουσία», κατέληξε.