Δ. Κουτσούμπας: Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ είναι πραγματικό όπλο στα χέρια του λαού

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ είναι πραγματικό όπλο στα χέρια του λαού, επεσήμανε ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στη Θήβα.

«Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ αχρηστεύει παγίδες, βγάζει από τη μέση τα εμπόδια, κερδίζει πολύτιμο χρόνο, σημαδεύει κατευθείαν, γιατί δίνει δύναμη στη δύναμη του λαού, στο ΚΚΕ», πρόσθεσε.

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «πραγματικό αντίπαλο» την Ε.Ε., τα μονοπώλια και «την εξουσία τους, που θέλουν γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις να υλοποιηθεί κατά γράμμα το μνημόνιο, δηλαδή να υλοποιηθούν οι απαιτήσεις του κεφαλαίου».

Όπως υπογράμμισε, οι εκλογές γίνονται για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο, ώστε με μία σταθερή κυβέρνηση συνεργασία να εφαρμοστούν τα «αντιλαϊκά» μέτρα του τρίτου μνημονίου.

«Το πιο σημαντικό και το πλέον επικίνδυνο είναι ότι θέλουν με αυτές τις εκλογές να κάνουν και το λαό συνένοχο, στην πολιτική τους. Να βάλει και ο λαός την υπογραφή του στο μνημόνιο. Γιατί να είστε σίγουροι ότι έτσι θα ερμηνεύσουν την ψήφο σε αυτά τα κόμματα», συνέχισε.

Όπως εκτίμησε, το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών για το λαό «δεν είναι ποιος θα ολοκληρώσει τη σφαγή του λαού αλλά πως θα αντιπαλέψουμε το μνημόνιο».

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που δεν μπορεί να διαβαστεί διαφορετικά. Είναι η μόνη ψήφος που λέει τέρμα ως εδώ, σας πήραμε χαμπάρι», υπογράμμισε.