Δ. Παπαδημούλης: Η λάσπη κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας συνιστά αθλιότητα και δείχνει πανικό

Στήριξη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, παρέχει μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τις συζητήσεις που προκάλεσε η δήλωσή του για το νόμισμα που υπηρετεί τον άνθρωπο

«Η λάσπη κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και η προσπάθεια να τον εμφανίσουν ως δήθεν οπαδό της δραχμής, συνιστά αθλιότητα και δείχνει πανικό…», σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης.

«Μολονότι δεν θα διαφωνήσει κάποιος με την ουσία της φράσης του Προέδρου της Δημοκρατίας “η οικονομία και το νόμισμα αποκτούν νόημα μόνον όταν υπηρετούν τον άνθρωπο” οι αναφορές περί νομίσματος στο μέσον μιας ατελέσφορης διαπραγμάτευσης δίνουν λαβή για δεύτερες σκέψεις», είχε αναφέρει το Ποτάμι, σχολιάζοντας την αναφορά του Προκόπη Παυλόπουλου, κατά την ανακήρυξή του ως επιτίμου δημότη Άργους – Μυκηνών.

Η Σεβαστουπόλεως σημειώνει ότι κάθε δήλωση αποκτά ιδιαίτερο νόημα στη χρονική συγκυρία που γίνεται.
«Πόσο μάλλον που με ευθύνη της κυβέρνησης έχουν επανέλθει στο προσκήνιο αρνητικά σενάρια για την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, σενάρια που εντείνουν τη σύγχυση και την ανησυχία του κόσμου», καταλήγει το Ποτάμι.

Σημειώνεται πως στην ομιλία του κατά την ανακήρυξή του ως επιτίμου δημότη του δήμου Άργους-Μυκηνών, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι το νόμισμα αποκτά νόημα μόνον όταν υπηρετεί τον άνθρωπο.