Επίθεση στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αλλά και στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε η ΝΔ

ÔÁ ÃÑÁÖÅÉÁ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÓÔÇ ËÅÙÖÏÑÏ ÓÕÃÃÑÏÕ (EUROKINISSI / ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ)

Επίθεση στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αλλά και στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Ν.Δ., μετά τις βολές του πρώτου κατά του ΤΑΙΠΕΔ.

«Ο κυβερνητικός θίασος συνέχισε και σήμερα την παράστασή του» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Ο κ. Σπίρτζης, επιλογή του πρωθυπουργού, καταγγέλλει τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλα, επίσης επιλογή του πρωθυπουργού, για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Και οι δύο παραμένουν στη θέση τους».

«Ένα είναι βέβαιο: ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει την αξιοπιστία να φέρει εις πέρας τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η οικονομία» καταλήγει.

Νωρίτερα, τα βέλη του κατά του ΤΑΙΠΕΔ έστρεψε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως ανέφερε, μετά από σχετική ερώτηση, μιλώντας στην ΕΡΤ, το Ταμείο στελεχώθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, επί των οποίων διαμορφώθηκε και το θεσμικό του πλαίσιο, «δεν διαφυλάσσει το δημόσιο συμφέρον, δεν το νοιάζει πόσο θα πουλήσει τη δημόσια περιουσία ή πώς θα αξιοποιηθεί, το μόνο που το νοιάζει είναι να πουλήσει».

«Είναι τραπεζικά στελέχη τα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ και όταν ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο τους θα γυρίσουν στις τράπεζες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης επέμεινε ότι οι αστικές συγκοινωνίες δεν είναι για ιδιωτικοποίηση και επανέλαβε οτι χρέος της κυβέρνησης είναι ο εξορθολογισμός τους.

«Έχουμε χρέος να εξορθολογίσουμε τον χώρο των συγκοινωνιών. Είχαμε μεγάλες σπατάλες, η διαχείριση από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν επιεικώς απαράδεκτη» επισήμανε.